Etiketim: emigrante

Shqiptarin fatkeq nuk e do as Europa dhe as Shqiperia!

0
Sot po kur po kthehesha nga Frankfurti ne Tirane, perpara se te hipja ne avion, u perballa me nje skene prekese dhe trishtuese. Dy makina...