Tag archive for ‘e cila iu rezervua takimeve të katër grupeve të mëdha të rrjeteve rajonale të institucioneve kombëtare të të drejtave të njeriut: rrjeti afrikan’
By albaniaplus On E mërkurë, Maj 8th, 2013
0 Comments

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të Rrjetit Rajonal Europian dhe Bordit Drejtues të Komitetit More...