Tag archive for ‘anëtar i bordit të rrjetit rajonal europian dhe bordit drejtues të komitetit ndërkombëtar për koordinimin e institucioneve kombëtare të të drejtave të njeriut . këto vendime janë marrë në ditën e dytë’
By albaniaplus On E mërkurë, Maj 8th, 2013
0 Comments

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të Rrjetit Rajonal Europian dhe Bordit Drejtues të Komitetit More...