Etiketim: vdekjen

Maçoku që nuhat vdekjen quhet Oskar

0
Maçoku Oscar ka një aftësi të pabesueshme – të nuhat dhe ndjej kur dikush do të vdesë. Në fakt ky maçok jeton në shtëpinë...