Etiketim: shqip

“Shqipja” në tryezën e Ivanov, maqedonasit kërkojnë bllokimin

0
Në një letër të hapur, anëtarët e rëndësishëm të Akademisë Maqedonase të Shkencave dhe Arteve, Katica Kjulafkova, Gordana Siljanovska and Simona Madzoska thanë se...