Etiketim: morine

Gjinkuri inspekton punimet në Kukës, përfundojnë brenda vitit

0
Brenda vitit, aksi që lidh Kukësin me Morinën, pjesë e Rrugës së Kombit do të jetë i përfunduar me urat e dubluara dhe elementët...