Etiketim: media

PS: Shqipëria si Tunizia

0
Taulant Balla, deputet i Partisë Socialiste në një deklaratë për mediat theksoi se’ The Economist’ e ka cilësuar Shqipërinë si një regjim hibrid dhe...

Gabimet e hetimit për vrasjen e komisarit

0
Natyrisht, në një vend të komplikuar dhe të vogël, si Shqipëria, disa ngjarje përfundojnë të bëhen pjesë e një sistemi, po aq të komplikuar...