Etiketim: komisioni europian

KE letër Nikollës, vlerëson ligjin për Arsimin e Lartë

0
Komisioni Europian përshëndet miratimin e ligjit për arsimin e lartë në Kuvend. Drejtori i Përgjithshme për Arsimin dhe Kulturën në KE, Xavier Prats Monne ka...