Etiketim: jeta

Boston, terrorizëm apo lojë interesash?

0
Edhe një herë tjetër intoleranca dhe barbaria godasin njerëzit e pafajshëm. Një akt ky si shumë të tjerë, që gjatë këtyre viteve kanë shoqëruar...

Si të mos ofendohemi?

0
Ka një sekret të vjetër dhe të ruajtur mire për lumturinë, të cilin të Mëdhenjtë, e kanë ditur prej shekujsh. Ato shumë rrallë flasin...

Roma, qyteti i ëndrrave antike

0
Për më shumë se një mijë vjet, madhështia dhe eleganca e Romës, janë treguar në filma të ndryshëm, libra historie dhe dokumentarë. Bukuria e...

Gabimet e hetimit për vrasjen e komisarit

0
Natyrisht, në një vend të komplikuar dhe të vogël, si Shqipëria, disa ngjarje përfundojnë të bëhen pjesë e një sistemi, po aq të komplikuar...