Etiketim: histori

Fakte skandaloze per dhjete personazhe historike

0
Historia ka tendencën që në disa raste t’i fshehtë faktet famëkeqe të njerëzve që janë kthyer në heronj. Por gjithnjë dalin në dritë fakte...

Boston, terrorizëm apo lojë interesash?

0
Edhe një herë tjetër intoleranca dhe barbaria godasin njerëzit e pafajshëm. Një akt ky si shumë të tjerë, që gjatë këtyre viteve kanë shoqëruar...