Zgjedhjet parlamentare në Maqedoni, më 27 prill

Share This
Tags

maqedoniaDuke qenë se shteti maqedonas është në prag zgjedhjesh të parakohshme parlamentare, mësohet se sot në mesnatë është afati i fundit për dorëzimin e listave të deputetëve.

Dorëzimi i listave të deputetëve do të bëhet pranë Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ). KSHZ pas pranimit të listave, duhet të bëj verifikimin e tyre dhe në një afat të shkurtër kohor, partitë mund të bëjnë eliminimin e parregullsive apo emrave që nuk plotësojnë kushtet për të qenë kandidat.

Fushata për zgjedhjet e parakohshme parlamentare fillon më 5 prill dhe përfundon më 25 prill. Ajo do të ndërpritet më datë 12 dhe 13 prill, pasi pritet të zhvillohen zgjedhjet presidenciale.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>