Xherdan Shaqiri bllokohet nga tifozët në aeroport

Share This
Tags
Xherdan Shaqiri bllokohet nga tifozë italian dhe shqipëtarë
në aeroport.Shikoni videon..

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>