Turistët dimëror në Valbonë dhe Voskopojë

Share This
Tags

voskopojeValbona dhe Voskopoja mbeten dy destinacionet kryesore të turistëve në këtë sezon dimëror.
I preferuar për turistët është edhe Thethi por për shkak të infrastrukturës jo të mirë numri i tyrë këtë sezon është ulur ndjeshëm.
Drejtorja e Turizmit në Ministrinë e Ekonomisë dhe Tregtisë Sonia Popa për Ora News pohon se turistët më të shumtë këtë sezon janë turistët vendas, në ndryshim nga vitet e tjera, kur kanë dominuar turistët e huaj.
Drejtorja e Turizmit tha se në ndryshim nga vitet e tjera këtë sezon u është vënë fre abuzimeve me çmimet. Kjo pasi kuvendi miratoi Ligjin e ri të turizmit që detyron bizneset të publikojnë onlinë çmimet
Zyrtarja e Ministrisë së Ekonomisë paralajmëroi krijimin e Inspektoriatit të Turizmit që do të ushtrojë kontrolle në terren për bizneset që operojnë në këtë fushë.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>