Tetë vite pa këpucë

Share This
Tags

pa kepuce3Ai bën një jetë normale. Shkon në punë, shëtitje, del me shokët, por ajo që e bën të veçantë këtë burrë është fakti se ai ka 8 vjet që nuk vesh këpucë. Kjo sipas tij është mënyrë jetesë dhe ky vendimi  ka ardhur në mënyrë të rastësishme.

Shikoni fotot!

pa kepuce1

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>