“Të ka lali shpirt” në stadiumin e Napolit

Share This
Tags

Police officers react as chaos erupts at a soccer stadium in Port Said cityKënga e njohur shqiptare “Të ka lali shpirt” është vendosur në stadiumin e Napolit përpara ndeshjes me Romën. Muzika i ka bërë të gjithë të kërcejnë, ndërsa disa tifozë të tjerë janë munduar ta këndojnë këngën e famshme të Silvës dhe Mandit. Përveç shqiptarëve të pranishëm në stadium, këngën mund ta kenë kënduar edhe Xhemaili me Behramin që janë me origjinë shqiptare. /Gazeta e Sportit/

Video

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>