Tahiri: Fyle përshëndeti punën e Policisë Shqiptare

Share This
Tags

tahiriMinistri i Punëve të Brendshëm, Saimir Tahiri, thekson nëpërmjet Facebook-ut se deklarata e Komisionerit për Zhvillim, lidhur me punën e bërë nga Policia e Shtetit është një nxitje vyer për të vazhduar në rrugën e reformave të nisura në policinë e Shtetit.

“Komisioneri (Fyle) përshëndet i nënshkrimin e marrëveshjes operative me Europol dhe punën e vazhdueshme me rëndësi për reformën në polici”, shkruan Tahiri.

Sipas tij, ky paragraf vlerësues nga deklarata zyrtare në përfundim të Dialogut të Nivelit të Lartë BE – Shqipëri, është nxitje e vyer për të vazhduar në rrugën e reformave të nisura për Rilindjen e Policisë Shqiptare dhe konsolidimin e rezultateve konkrete në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>