Stërvitja mizore e policëve tajlandezë

Share This
Tags

ushtaret1Special Unit Forces Commandos exercise in BangkokProgrami zgjat katër muaj dhe në të marrin pjesë 89 agjentë të policisë tajlandeze, nga të katër anët e vendit.

Të gjithë agjentët angazhohen në ushtrime të ndryshe anti-terrorizmi, të cilat shpesh herë shkojnë deri në kushte ekstreme, si fizike edhe mendore.

Kush e kalon kursin bëhet anëtar i Special Unit Forces Commandos, një njësi operative për ndërhyrje blic.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>