Statistikat policore: 83% vepra penale të zbuluara

Share This
Tags

drejtoria e policiseDrejtori i Policisë së Tiranës Ardian Çipa në analizën vjetore të policisë së kryeqytetit deklaroi se,  83% e veprave penale në Tiranë janë zbuluar dhe janë goditur 18 grupe kriminale.

Çipa bëri me dije se gjatë vitit 2013 janë evidentuar 8804 vepra penale. Ai e cilësoi të suksesshëm operacionin “Fund marrëzisë” një operacion i cili u shtri në të gjithë Shqipërinë kundër subjekteve të lojrave të fatit të jashtëligjshme. Kreu i Policisë së Tiranës u shpreh se në luftën kundër narkotikëve ka 40% referime më shumë.

Ai theksoi se në 3 mujorin e fundit është 5- fishuar sasia e drogës së sekuestruar. Ndërsa porsa i përket hetimit të krimit financiar Çipa bën me dije se janë zbuluar 95% të rasteve.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>