Stanishev: Të ndihmojmë Ukrainën të mbetet e bashkuar

Share This
Tags

stanishevDuhet të japim një sinjal të qartë, të ndihmojmë Ukrainën të mbetet e bashkuar, demokratike dhe pranë Evropës, deklaroi sot presidenti i socialistëve evropianë (PSE) Sergei Stanishev, gjatë fjalimit në Kongresin e PSE-së që po zhvillohet në Romë. ”Bashkimi Evropian duhet t’i mbajë dyert të hapura për këdo që lufton për demokraci, paqe dhe drejtësi”, theksoi Stanishev, ish-kryeministër i Bullgarisë. ”Edhe pse ministrat e Jashtëm gjerman, Steinmeier dhe ai francez, Fabius kanë arritur një marrëveshje për tranzicionin, situata mbetet shumë e nderë”, shtoi ai.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>