Skenderbeu nje hap larg Europes!

Share This
Tags

Skenderbeu ka fituar sot ne transferte 0-2 kunder ekipit moldav te Mislavit e vlefshme per kalimin ne fazen e 3te te kualifikimit ne Champions League. Gjithashtu nese Skenderbeu mer nje barazim ne fushen e tij ose nje humbje 0-1 kalon ne fazen e 3te te Champions League gjithashtu dhe ne fazen e grupeve te Europa League edhe nese skualifikohen raundin tjeter te Champions League . Nese dicka e tille ndodh Skenderbeu do te jete skuadra e pare Shqipetare ne histori qe luan ne kompeticionet e Uefa-s.skenderbeu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>