Serie A aprovon teknologjine ne porte.

Share This
Tags

Zyrtare: Duke filluar qe nga sezoni i ardhshem Serie A do te perdore teknologjine ne porte per rastet e dyshimta. Kjo pasi kane ngjallur shum polemika vitet e fundit disa nga veprimet e gjyqtareve per ndeshje te caktuara dhe ankimet e klubeve prane fedeterates. Shume klube kane kerkuar aprovimin e teknologjise se “golit” dhe me ne fund kjo kerkese eshte aprovuar edhe nga Federeta Italiane e Futbollit.goal

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>