Rikthehet David Beckham

Share This
Tags

Beckham5-444x567Prej thuajse një viti David Beckham vari këpucët në gozhdë duke hequr dorë nga futbolli i luajtur profesionist.

Ish-kapiteni i Anglisë vazhdon suksesshëm karrierën e tij si model. 38-vjeçari pozoi së fundmi për linjën e të brendshmeve për meshkuj “H&M” duke nxjerrë në pah muskujt dhe tatuazhet e panumërta në trup.

Vec shkrepjeve të aparatit, “H&M” ka realizuar edhe një spot televiziv që do të shfaqet për herë të parë në finalen e futbollit amerikan.

 

 

 

 

 

Beckham1-444x423

Beckham2-444x567

Beckham3-444x410

Beckham4-444x303

Beckham5-444x567

 

Beckham6-444x301

 

Beckham7-444x317

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>