Rihapet çështja e djegies së gazetës “Koha Jonë”, Lesi thirret në Prokurori

Share This
Tags

nikoll lesiRihapet çështja e djegies së gazetës “Koha Jonë”. Ditën e sotme është thirrur në Prokurorinë e Tiranës  botuesi i kësaj gazete Nikollë Lesi.

Lesi është thirrur në Prokurori në cilësinë e dëshmitarit në lidhje me ngjarjen e 2 mars të vitit 1997 ku u dogj gazeta “Koha Jonë”.

“Kërkova të pyeten si persona që kanë dijeni për ngjarjen, Berisha, Visho Ajazi, Agim Shehu dhe Agron Musaraj. Prokuroria e Tiranës ka marrë si fakt edhe një emision të Andi Bushatit, të zhvilluar ditët e fundit” është shprehur Lesi.

Në vitin 2012, Gjykata e Tiranës pushoi çështjen me arsyetimin se kanë kaluar afatet.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>