Rama shpërndan 100 çertifikata pronësie në Frakull

Share This
Tags

rama8Kryeministri Edi Rama zhvilloi sot një takim me banorët në Frakull të Fierit.

Së bashku me MInistrin e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Edmond Panariti, Kryeministri Edi Rama shpërndau 100 çertifikata të pronësisë

Në fjalën e ti,j Kreu i qeverisë u shpreh se, “jemi këtu për një zotim të qartë, mbi bazën e ligjit 7501 do japim titujt e pronësisë”.

“Besojmë te fillimi i fundit të kapitullit të gjatë të zvarritjes së atyre që jetojnë në fshat. Do t’i japim fund historisë së konflikteve dhe stërmundimit”, tha ndër të tjera Kryeministri Rama.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>