Pitt në Australi për të takuar Jolie dhe fëmijët

Share This
Tags

pitt1-444x623Ka qenë një javë mjaft e zënë për aktorin Brad Pitt, pasi filmi ku ai është protagonist, “12 Years a Slave” u nominua për një sërë çmimesh. Por ai ka gjetur kohën për të vizituar partneren Angelina Jolie dhe gjashtë fëmijët që ndodhen në Australi.

Jolie ndodhet atje për xhirimet e filmit “Unbroken” dhe për këtë ata po kalojnë disa kohë larg njëri-tjetrit. Megjithatë nuk mungon përkushtimi i secilit për familjen.

Pitt u fotografua gjatë mbërritjes në aeroprotin e Sidneit me valixhe në dorë, teksa ka vendosur për të shijuar ca momente me familjen e tij të adhurueshme.

Së fundmi Pitt është komentuar dhe për modelin e ri të flokëve.

 

 

 

 

 

pitt-4-444x490

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pitt-3-444x609

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pitt-1-444x469

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pitt-444x623

pitt-5-444x537

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pitt6-280x200

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>