Një gazetare vritet në përleshjet mes policëve dhe islamikëve

Share This
Tags
Kundershtaret e Morsit te mbledhur ne sheshin Tahrir ne Kajro/ foto REUTERS- Asmaa Waguih

Kundershtaret e Morsit te mbledhur ne sheshin Tahrir ne Kajro/ foto REUTERS- Asmaa Waguih

Një gazetare egjiptiane u vra sot në Kajro në përleshjet mes policëve dhe islamikëve që manifestonin kundër kandidaturës së ish-shefit të ushtrisë, Abdel Fattah al Sissi, në zgjedhjet presidenciale, njoftoi një përgjegjës i forcave të rendit.
Gazeta private “Al Dustur”, për të cilën punonte gazetarja, konfirmoi në faqen e saj të internetit vdekjen e Majada Akraf, ndërkohë që ajo po merrej me ngjarjet e një manifestimi në lagjen Ain Chams, në veri të Kajros.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>