Ndërron jetë ish Kryeministri i Izraelit, Ariel Sharon

Share This
Tags

Ariel-SharonNdërron jetë në moshën 85 vjeçare ish Kryeministri izraelit, Ariel Sharon. Ai ndodhej në koma prej 4 janarit të vitit 2006. Nga viti 2001-2006, Ariel Sharon ka shërbyer si Kryeministër i Izraelit.

Ariel Sharon ka dominuar për shumë vite jetën politike izraelite. Sharon ka udhëhequr luftërat izraelite në 1967 dhe 1973. Mësohet se gjëndja shëndetësore e Ariel Sharon ishte përkeqësuar gjatë javës. Ariel Sharon njihej si ‘djalli’ për palestinezët dhe ‘heroi’ i izraelitëve.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>