Ministri i Mjedisit, Lefter Koka kontrolloi nga afër punën për pastrimin

Share This
Tags

USHTRIA_PASTRIMSot, Ministria e Mjedisit ka nisur punën për pastrimin e shtretërve të lumenjve. Ministri i Mjedisit, Lefter Koka kontrolloi nga afër punën për pastrimin në Urën e Shijakut dhe në Urën Sul-Golemit. Ai bashkëbisedoi me punonjës dhe të rinj vullnetarë të cilit iu përgjigjen nismës më të fundit të Ministrisë së Mjedisit. “Besoj se e shikoni që nuk ka sjellje më armiqësore sesa kjo që i është bërë bukurive të natyrës që na ka dhuruar Zoti. Kryetarët e komunave dhe bashkive e kanë transformuar lumin Erzen në një lumë famëkeq jo vetëm për qytetarët tanë, por edhe për vendet fqinje ku përfundojnë shpesh mbetjet tona. “Të mos harrojmë edhe dëmin e pallogaritshëm që bëhet ndaj turizmit shqiptarë me hedhjen e këtyre mbeturinave. Një ditë thirrjet për të mbajtur pastër mjedisin do të mbarojnë dhe do të jetë radha e ligjit”, – tha Koka

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>