Merkel flet për ”aneksim” të Krimesë nga Rusia

Share This
Tags

MERKELKancelarja gjermane, Angela Merkel deklaroi sot se situata në Krime i përngjante ”një aneksimi” nga ana e Rusisë, sipas deklaratave të bëra para deputetëve konservatorë dhe të raportuara nga një burim parlamentar.
”Mund të flasim për një aneksim”, ka deklaruar gjatë një takimi me deputetët e grupit parlamentar konservator CDU/CSU (Unioni Kristiandemokrat, Union Kristiansocial), dhe sipas saj ”Rusia i kishte zhvatur Krimenë Ukrainës”.
”Kjo gjë nuk duhet lejuar të ndodhë”, kishte theksuar ajo, sipas po të njëjtit burim parlamentar gjermane.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>