Logo e Flamurtarit në avionët “Atlasjet”?

Share This
Tags

AtlasJet151Një fakt kurioz, por ende për t’u konfirmuar. Logo e skuadrës dhe klubit të Flamurtarit, mesa duket do të shihet tashmë edhe në avionët e linjës “Atlasjet”, ku ëshë aksioneri kryesor dhe në mazhorancë, bashkë me të vëllain, Murat Ersoy (Mehmet Ersoy i vëllai binjak). Ende mbetet për t’u konfirmuar si lajm, por nga këto do të lindë në njëfarë mënyre edhe partneriteti mes palëve dhe ideja e markës që duhet të bëhet popullore në Turqi. Pra, logo e Flamurtarit.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>