Lëvizjet dhe emërimet në polici, Tahiri: Do vijojmë reformat

Share This
Tags

saimir-tahiriKomisioni hetimor “Për kontrollin e  zbatimit të legjislacionit në fuqi gjatë procesit të lëvizjeve të burimeve njerëzore në Policinë e Shtetit” po vijon edhe sot me seancat dëgjimore.

Mbledhja e komisionit ka nisur punimet me dëshminë e ministrit të brendshëm Saimir Tahiri i cili ka garantuar se reforma në policinë e shtetit do të vazhdojë.

Ai ka theksuar se kur ka marrë detyrën si ministër ka gjetur një situatë të degraduar në policinë e shtetit.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>