Kuvendi diskuton sot pr/ligjin “Për Policinë e Burgjeve”

Share This
Tags

Kuvendi-i-ri-9-shtator-20113-Legjislatura-8-640x426Kuvendi mblidhet sot në seancën plenare të radhës, ku ndër të tjera pritet të miratojë disa ndryshime në ligjin ”Për Policinë e Burgjeve”.
Në rendin e ditës së seancës së sotme është parashikuar edhe diskutimi i disa shtesave në ligjin  “Për transportet rrugore”, diskutimi i ndryshimeve në ligjin ”Për kalimin në pronësi pa shpërblim të tokës bujqësore”, si dhe miratimi i propozimeve të kanditaturave për komisionerët e Avokatit të Popullit.
Para fillimit të seancës pritet mbledhja e konferencës së kryetarëve për miratimin e programit të punës së Kuvendit për periudhën 14 prill-23 maj dhe të kalendarit trejavor 14 prill-2 maj të punimeve parlamentare.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>