KS diskuton më 10 shkurt për Kosovën

Share This
Tags

OKBKëshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara do të diskutojë më 10 shkurt raportin e rregullt të sekretarit të përgjithshëm, Ban Ki-Moon, për situatën në Kosovë, raportojnë mediat serbe.

Seanca e fundit për Kosovën është mbajtur më 19 nëntor të vitit të kaluar.

Në raport, Ban Ki Moon ka theksuar rëndësinë e suksesit të zgjedhjeve lokale, sidomos në veri të Kosovës, duke vlerësuar se një gjë e tillë do të ketë ndikim në konsolidimin e ardhshëm të paqes dhe stabilitetit në rajon

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>