Hervin Çuli emërohet Drejtor i Teatrit Kombëtar

Share This
Tags

Hervin CuliDitën e sotme, Qeveria miratoi vendimin për emërimin e Hervin Çulit si Drejtor i Teatrit Kombëtar. Kjo detyrë, më parë është mbajtur nga aktori Kristal Skrami, i cili me vendim Qeverie, u lirua sot nga detyra. Hervin Çuli u propozua në këtë post nga Ministria e Kulturës, pasi kandidatura e Çulit përmbushte kërkesat e përgjithshme për t’u punësuar në këtë post. Ministria e Kulturës vlerësoi se Hervin Çuli ka paraqitur një platformë për drejtimin e Teatrit Kombëtar, e cila është në përputhje me objektivat artistike, kulturore dhe administrative të kërkuara për këtë post. Në garë me Hervin Çulin ishin edhe dy kandidaturat e tjera, ajo e Laert Vasilit dhe Edmond Budinës.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>