Fajon: E papranueshme që nuk ka fajtor për 21 janarin

Share This
Tags

-tanja-fajonEurodeputetja Tanja Fajon, ka ngritur çështjen e 21 janarit, gjatë takimit të Stabilizim Asocimit ndërmjet Shqipërisë dhe BE-së që po mbahet në Parlamentin Europian në Strasburg. Siç bën të ditur vetë zonja Fajon në faqen e saj zyrtare në twitter është e papranueshme që nuk ka një fajtor për vrasësit e protestuesve më 21 janar. “Ngrita çështjen e protestuesve të varë më 21 janar të vitit 2011 pranë selisë së qeverisë në Tiranë. Sërish nuk ka autorë, E papranueshme”, shkruan eurodeputretja sllovene Tanja Fajon, e cila është një nga parlamentaret më aktive për çështjet e Ballkanit Perëndimor. Në Strasburg po zhvillohet mbledhja e Komitetit të 7 për Stabilizim -Asociimin e Shqipërisë ku karrin pjesë 10 deputetë të Parlamentit sdhqiptar si anëtarë të Komisionit të Jashtëm të Parlamentit Europian.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>