Eurogrupi i kërkon Greqisë një listë reformash deri më 20 prill

Share This
Tags
Komisioni Europian/ foto Albaniaplus

Komisioni Europian/ foto Albaniaplus

Partnerët evropianë të Greqisë i kanë dhënë kohë Athinës deri më 20 prill për të paraqitur një listë reformash në këmbim të këstit të fundit nga programi i ndihmës ndërkombëtare, sipas një të përditshmeje gjermane.

”Përfaqësuesit e Eurogrupit kanë vendosur datën 20 prill për paraqitjen e një liste reformash nga Greqia”, konfirmoi e përditshmja gjermane ”Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

E përditshmja konservatore thekson se i përmbahet informacioneve të disa përfaqësuesve dhe shpjegon se kjo datë është e vetmja mundësi që kreditorët e Greqisë të kenë kohë të shqyrtojnë propozimet e reformave para Eurogrupit të Rigas parashikuar më 24 prill.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>