Dibra bllokohet nga bora

Share This
Tags

deboreZonat malore në Qarkun e Dibrës si Kala e Dodes, Selishte, Lure janë të bllokuara. Eshtë tentuar disa herë pastimi i akseve me borëpastruese por pa rezultuar. Raportohet që trashësia e dëborës ka arritur deri në 60 cm.
Aksi nacional Peshkopi – Qafë e Buallit është normalizuar por rekomandohet që automjetet të lëvizin me zinxhirë për shkak të ngricave në këtë segment.
Situata paraqitet problematike dhe për zonën e Steblevës, banorët në të izolohen çdo dimër.
Sipas Prefektes së qarkut Dibër gjatë gjithë natës dhe dites shtabi i emergjencave dhe gjithe makineritë borepastruese ndodhen ne terren dhe po punohet. Në këto zona ka patur dhe mungesë të energjisë elektrike.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>