Dhunohet Bashkia e Durrësit

Share This
Tags

Bashkia durres“Persona të paidentifikuar kanë hapur me forcë një dritare në katin e dytë dhe në katin e tretë është dëmtuar dera e zyrës së protokollit (sekretarisë)”. Kështu thuhet në njoftimin për shtyp të policisë së Durrësit.

Personat e paidentifikuar kanë hyrë në bashkinë e këtij qyteti gjatë orëve të natës. Dhunimi i zyrave të sa është konstatuar nga punonjësit mëngjesin e sotëm.

Keqbërësit kanë dëmtuar derën e sekretarisë, por nuk rezulton ndonjë dokument apo material i grabitur.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>