Bojaxhi denoncon: Benotizuan Tiranën

Share This
Tags

bojaxhiJanë plot 700 mijë metra katrorë tokë që klasa politike me konsensus të plotë që nga viti 2004, ja ka marrë Parkut të Liqenit, duke e kthyer në zonë të lirë për ndërtime.

Denoncimi ka ardhur nga kadidati i pavarur për Bashkinë e Tiranës Gjergj Bojaxhi.

Sipas kandidatit Bojaxhi, nëse plani rruegullues i Tiranës nuk ndalet shumë shpejt sipas tij nuk do të ketë më as liqen dhe as park.

Ndaj ai u ka bërë thirrje qytetarëve që me votë në 21 qershor të vendosin, që Tirana të mos cilësohet si hambar i braktisur.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>