Basha: Vjedhja e të dhënava nga serveri i tatimeve, akt i dyshes mafjoze Rama-Meta

Share This
Tags

grupi pdKreu i PD, Lulzim Basha, gjatë mbledhjes në grupin parlamentar deklaroi se vjedhja e të dhënave është realizuar nga një grup i mirëorganizuar i dyshes Rama-Meta dhe që nxjerr në pah shtetin mafioz.

Sipas Bashës, “çështja e marrjes së të dhënave në serverin e Tatimeve, e ka tronditur tërë opinionin publik dhe e kanë rikthyer në vëmendjen e qytetarit këtë temë”.

“Serveri në fjalë përmban të dhënat konfidenciale të çdo tatim paguesi shqiptar. Është sekreti i të gjithë sipërmarrësve shqiptarë. Aksesi në këtë bankë të dhënash bëhet në mënyrë strikte dhe askush nuk mund të fusë duart pa lënë gjurmë”, tha Basha, në mbledhjen e grupit parlamentar.

Në vazhdën e akuzave, Basha deklaroi se, “Vjedhja natën e të dhënave të serverit nga një grup i mirëorganizuar i dyshes Rama-Meta, nxjerr në pah shtetin mafjoz”.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>