Balerini 3-vjeçar që çmend të gjithë në “China’s Got Talent”

Share This
Tags

kinezi-280x200Edhe pse është vetëm 3 vjeç, Zhang Junhao kërcen si të ishte një balerin profesionist.

Ai ka mahnitur të gjithë në spektaklin “China’s Got Talent” duke kërcyer me një siguri të jashtëzakonshme.

Video-ja e cila është  publikuar në Youtube shumë shpejt ka marrë bum klikimesh.

Shihni videon dhe do të befasoheni!

Video

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>