Arrest me burg për Marjon Mitro

Share This
Tags

eksploziv mitroGjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë sot masën e sigurisë “arrest me burg” për dy anëtarët e “bandës së tritolit” N.GJ dhe Marjon Mitro.

Mitro akuzohet si porositës i disa shpërthimeve me tritol mes të cilëve edhe ai ndaj prefektit të Vlorës Besnik Drevishi. Mitro është mbrojtur në Gjykatë nga avokati i caktuar nga shteti. Ai ka deklaruar në gjyq se nuk ka lidhje me ngjarjet. Sipas avokatit Remzi Ponari, Marjon Mitro i ka deklaruar se i njeh personat e dëmtuar dhe i ka miq.

Ndërsa i pandehuri N.GJ ishte personi që i siguronte bazën materiale vrasësit me pagesë Juljan Sinanaj, i cili ka pranuar se ka kryer 27 vrasje në shtetin grek.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>