13.4 vjet burg Bitrajt dhe 10 vjet Bruzisë për vjedhjen e BSH-së

Share This
Tags

Leket_shqiptareGjykata e Tiranës sapo ka dhënë vendimin për Ardian Bitrajn dhe Mimoza Bruzian të akuzuar për vjedhjen e 713 milionë lekëve nga Thesari i Bankës së Shqipërisë.

Togat e zeza kanë vendosur që Ardian Bitraj, ish- punonjës i Thesarit të dënohet me 13.4 vite burg, ndërsa Mimoza Bruzia me 10 vite burg.

Skandali i vjedhjes së Bankës së Shqipërisë u shënua në qershor të vitit që shkoi.

Dhe për këtë ngjarje u vu në pranga edhe Guvernatori i Bankës, Ardian Fullani, i cili tashmë hetohet në gjendje të lirë.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>