Etiketim: geo:lon=20.165113099999985

Berishizmi dje, sot dhe nesër

0
Nga Viktor Malaj “Nuk ka më të zinj se komunistët antikomunistë” Vaclav  Havel Kur përdorim termin berishizëm, fillimisht mendja të shkon tek ndonjë ideologji apo doktrinë filozofike....