David Beckham reklamë për H§M

52
D.Beckham
D.Beckham

David Beckham duket se do të mbushë rrugët e reklamave për këtë Krishtlindje. Duke pozuar për firmën H§M, Beckham shfaqet me të brendshme dhe me pizhame, nëpër dhomat e zhveshjeve të palestrës.

I kërkuar në industrinë e modës jo vetëm për famën, por edhe për fizikun e tij joshës të mbuluar me tatuazhe, Beckham vazhdon t’i rezistojë tregut dhe konkurrencës.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D.Beckham
D.Beckham

 

D.Beckham
D.Beckham

 

D.Beckham
D.Beckham

 

D.Beckham
D.Beckham