Date archive forNëntor 22nd, 2017
By albaniaplus On E mërkurë, Nëntor 22nd, 2017
0 Comments

Qeveria marveshje për blerjen e sistemit të vëzhgimit të hapësirës ajrore

Qeveria ka miratuar ne mbledhjen e sotme kontratën ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes së Republikës së Shqipërisë dhe Lockheed Martin Global, Incorporated, SHBA, për blerjen e sistemit të integruar të More...