Date archive forNëntor 11th, 2017
By albaniaplus On E shtunë, Nëntor 11th, 2017
0 Comments

Rama sqaron taksën për puset

Kryeministri Edi Rama tha nga Dibra se puset familjare nuk do të taksohen, megjithëse siç tha ai, ujërat nëntokësor janë pasuri kombëtare. Sipas Ramës, ka fabrika që përdorin ujin nëntokësor dhe nuk More...

By albaniaplus On E shtunë, Nëntor 11th, 2017
0 Comments

Pako me eksploziv dyqanit të 44 vjeçarit në Krujë

Një pako e dyshimtë me eksploziv është vendosur në një dyqani mishi në fshatin Qerek të Krujës, por fatmirësisht nuk ka shpërthyer. Policia lokale e Durrësit bëri me dije se ngjarja ka ndodhur rreth More...