Date archive forNëntor 5th, 2017
By albaniaplus On E diel, Nëntor 5th, 2017
0 Comments

Ne, brezi i ‘vjetër’ me mentalitet të ri

Aurora Allushaj Kam lindur në vitin 1984, i përkas brezit as andej e as këtej. Por, e them me bindje të plotë, se ne jemi ‘alienët’ e fundit, të edukuar, altruist dhe të mirë. Mbaj mend fëmijërinë More...

By albaniaplus On E diel, Nëntor 5th, 2017
0 Comments

AKU kontrollon fabrikën e pijeve në Nikel, dyshohet për produkte të falsifikuara

Autoriteti Kombëtar i ushqimit ka marrë kampione te pijeve alkoolike që prodhoheshin në magazinën prodhuese në Nikël të Krujës. Kontrollet e AKU-së dhe Drejtorisë së tatimeve kanë nisur që të shtunën More...

By albaniaplus On E diel, Nëntor 5th, 2017
0 Comments

Vlorë, Gjiknuri inspekton vendosjen e paneleve diellorë në kopshte

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri inspektoi në Vlorë implementimin e projektit të mbështetur nga PNUD-i për vendosjen e paneleve diellore. Këto panele do t’u shërbejnë nevojave More...

By albaniaplus On E diel, Nëntor 5th, 2017
0 Comments

Kapshtica vazhdon e bllokuar, kalojnë vetëm personat e pajisur me dokumente greke

Shqiptarët të cilët zgjodhën pikën kufitare të Kapshticës, sot për të kaluar drejt Greqisë janë përballur me të njëjtën problematikë të djeshme. Gazetarja e Ora News, Ledjona Xheladinaj, informon More...