Date archive forNëntor 1st, 2017
By albaniaplus On E mërkurë, Nëntor 1st, 2017
0 Comments

Trump: Do t’i kërkoj Kongresit t’i japë fund Lotarisë Amerikane

Duke e konsideruar të dyshuarin për sulmin terrorist në një Nju Jork si “një kafshë”, Presidenti amerikan Donald Trump tha të mërkurën se do t’i kërkojë Kongresit t’i japë fund programit të More...

By albaniaplus On E mërkurë, Nëntor 1st, 2017
0 Comments

E para grua kolonele në Shqipëri emërohet prefekte e Tiranës

Nga sot, prefektja e re e Tiranës, është Suzana Jahollari. Ajo është e para femër kolonele në Shqipëri, si dhe së fundmi lektore në Akademinë e Mbrojtjes. Në prezantimin e saj, së bashku me 11 prefektët More...

By albaniaplus On E mërkurë, Nëntor 1st, 2017
0 Comments

Ministria e Drejtësisë i përcjell Prokurorisë dosjen e përkthyer të Habilajve

Prokuroria e Krimeve të Rënda Tiranë merr dosjen voluminoze prej 1800 faqe të grupit “Habilaj”, e përkthyer në gjuhën shqipe. Dosja e ardhur në rrugë zyrtare nga Prokuroria e Katanias është përkthyer More...