Date archive forShkurt, 2016
By albaniaplus On E hënë, Shkurt 8th, 2016
0 Comments

Lehtësohet kalimi i qytetarëve midis Kosovës dhe Maqedonisë

Kalimi i qytetarëve nga Kosova drejt Maqedonisë, dhe anasjellas, do të jetë edhe më i lehtë pas marrëveshjeve të nënshkruara sot nga dy vendet fqinje. Kosova dhe Maqedonia nënshkruan dy marrëveshje bilaterale, More...

By albaniaplus On E hënë, Shkurt 8th, 2016
0 Comments

Merkel në Ankara për krizën e refugjatëve

Kancelarja gjermane Angela Merkel për herë të dytë bisedon të hënën (08.02) në Ankara për zgjidhjen e krizës së refugjatëve. Turqia shihet si një vend kyç në zbutjen e valës së refugjatëve drejt More...

By albaniaplus On E hënë, Shkurt 8th, 2016
0 Comments

Këshilli i Evropës hetim për reformën e Gjykatës Kushtetuese

Një delegacion i Komisionit të Venezias, komiteti këshillues i Këshillit të Evropës, i cili do të hetojë për reformën e diskutueshme të Gjykatës Kushtetuese polake zhvilloi sot në Varshavë një seancë More...